27 Eylül 2011 Salı

Office Yazılımları

OFFİCE YAZILIMLARI

1-İNTERNET:Birçok bilgisayar sisteminin birbirine bağlı olduğu dünya çapında yaygın olan ve sürekli büyüyen bir iletişim ağıdır. İnternet yardımıyla pek çok alandaki bilgilere kolay,ucuz ve güvenli bir şekilde erişebilmektir. İnternet bir denize veya bir kütüphaneye benzetilebilir.

2-MİCROSOFT WORD:Günlük hayatta her türlü yazışmaların bilgisayar yardımıyla yazılmasını sağlayan proğramlara kelime işlemci programı denir. Yazı yazma,biçimlendirme vb. amaçlar için kullanırız.Basın yayın alanında veya kitap yazarken kullanabileceğimiz mükemmel bir proğramdır.


3-MİCROSOFT EXCELL:Bir hesap tablosu proğramıdır. Excell her türlü veriyi tablolar ya da listeler halinde tutma ve bu verileri ihtiyaç duyduğumuz da tüm hesapları ve analizleri yapma imkanını sunan bir uygulama proğramıdır. Excell de grafik çizebilir,özet hazırlayabilir ve ya sorgulayabiliriz.Kolay veri girişi ve güncelle işlemini excel de kolayca sağlamak mümkündür.





 4-MİCROSOFT POWER POINT:Belgelerimizi veya projelerimizi ses,metin,görüntü,animasyon,grafik ve görsel efektler ekleyerek suna bileceğimiz bir slayt proğramıdır.Böyle yaparak anlatacağımız bir projeyi insanların iyi anlamasına neden oluruz.